Huis

Welkom op het "Blended Social Learning" portaal van IT Your MIND

Ons platform stimuleert  engagement dankzij de krachtige sociale functies en geïntegreerde Gamification.

eLearnings die ervoor zorgen dat je terugkomt om nog meer te willen leren

Het wiel opnieuw uitvinden is niet ons ding, maar we onze “leerlingen” geweldige sociale leerfuncties aanbieden wel!

35

Trainingen

2450

Gebruikers

14

Sneakers

1200

Trainingen volbracht


“De aanvulling op de klassikale training die ik heb gevolgd, zijn er digitale trainingen, veel gestelde vragen en natuurlijk de uiterst behulpzame en vriendelijke ondersteuning van het Helpdesk-team!”

Winkel

Training overzicht

Wil je weten wat er allemaal in het Office 365 “pakket” zit voor jou? Wil je weten hoe dit nu allemaal werkt? Dat is de juiste cursus voor jouw! Aan de hand van een aantal topics wordt je de basis bijgebracht of effectief met Office 365 te kunnen werken.

See more...

5 Hoofdstukken
Als Microsoft 365 Certified Modern Desktop Administrator Associate leer je apparaten en cliënt toepassingen in een bedrijfsomgeving te implementeren, configureren, beveiligen, beheren en bewaken. Evenals het beheren van identiteit, toegang, beleid, updates en apps. Je richt je op cloud-services in plaats van op on-premise beheertechnologieën.

See more...

10 Hoofdstukken
Deze video cursus leer je als IT-professional Azure-abonnementen te beheren, identiteiten te beveiligen, de infrastructuur te beheren, virtuele netwerken te configureren, Azure en on-premise sites te verbinden, netwerkverkeer te beheren, opslagoplossingen te implementeren, virtuele machines te maken en te schalen, web-apps en containers te implementeren , maak een back-up van gegevens, deel ze en bewaak […]

See more...

5 Hoofdstukken
45 EUR
180-dagen onbeperkt proefexamens doen!

See more...

0 Hoofdstukken
« » page 1 / 5

Social Learning platform wordt gebruikt

GGD ru

pvh

loreal

Brunel